Glavni oblikovalec za Rolls Royce, Giles Taylor naznani, da oblikovalska ekipa že skicira in ocenjuje izvedljivost luksuznega SUV koncepta. Giles Taylor dodaja: “Zanimam se za funkcionalnost in uporabnost. Stremim k izdelavi uporabnega vozila- prostorno obliko, ne nekega vmesnika z poševno streho. Izdelal bom pravi SUV.” Autocar omenja tudi druge vire, ki so opisovali, da bo RR […]

Glavni oblikovalec za Rolls Royce, Giles Taylor naznani, da oblikovalska ekipa že skicira in ocenjuje izvedljivost luksuznega SUV koncepta.

Giles Taylor dodaja: “Zanimam se za funkcionalnost in uporabnost. Stremim k izdelavi uporabnega vozila- prostorno obliko, ne nekega vmesnika z poševno streho. Izdelal bom pravi SUV.”

Autocar omenja tudi druge vire, ki so opisovali, da bo RR SUV podoben Mercedesovemu GLK s ceno nad 200.000,00 funtov. Ta super luksuzni SUV bo po vsej verjetnosti prispel v salone v letu 2017, in bo konkuriral Range Roverju in Bentleyevemu SUV-ju, ki bo prišel v prodajo nekoliko prej. Ko omenjamo notranjost, Taylor pravi, da bo po vsej verjetnosti trenutni izgled napredoval v bolj futuristično in moderno smer. Kljub govoricam, da bo novi X7 služil kot izhodišče za Rolls Royce SUV, viri Autocara pravijo, da bodo za nov model pripravili veliko bolj sofisticirano strukturo iz  jekla, aluminija in BMW tehnologije karbonskih vlaken, dodani pa bodo tudi ročno izdelani leseni in usnjeni deli.

RR SUV bo namenjen večinoma prodaji na Kitajskem, kjer se z vratolomno hitrostjo razvija poslovni svet. Bogati mladi podjetniki pa so za ta model ciljni kupci.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code