Rolls-Royce in "tuning" sta dve besedi, ki ju ne bi smeli nikoli slišati v istem stavku. Japonsko poprodajno podjetje pa je storilo prav to: Britanska poezija na štirih kolesih je postala nekaj popolnoma neokusnega.

Očitno se je Japoncem zazdelo, da Wraith potrebuje še piko na i, oziroma v tem primeru zlato in ogromna platišča v kombinaciji z belo barvo. Še bolj šokantno je dejstvo, da k njim Rolls ni prišel v originalni obliki, temveč je bil že predelan s pomočjo Wald Tuning. Njihov “Sports Line Black Bison Edition” paket dodatkov karoserije v nas zbudi mešane občutke…predvsem groze. Za zaključen izgled nočne more na štirih kolesih pa Office-K poskrbi za 24-palčna Forgiato zlata platišča in ekstremno neuporaben nizek profil. Pozlačeni vložki se nadaljujejo še na zlato sprednjo masko, obrobe oken, zadnji difuzor, zaključke izpuha in ročice vrat.

office-k-rolls-wraith  (2)
Kaj se skriva pod pokrovom motorja ni popolnoma jasno, na Office-K spletni strani naj bi pisalo, da Rolls-Royce uporablja “čudežni” izpušni sistem, s katerim verjetno iz sebe ne izpusti več originalnega zvoka. Nenavadno stvaritev, ob kateri boste zaradi blišča zlata potrebovali sončna očala, si oglejte v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code