Mansory očitno želi postaviti še višja merila ultra luksuza z Rolls-Roycem in njegovimi zlatimi poudarki. Palm Edition 999 je le eden izmed devetih Wraithov izpod rok Mansory, kar ga poleg zlata naredi še bolj ekskluzivnega.

Švicarsko podjetje navaja, da je dvobarna shema le del sprememb, novih je tudi mnogo aerodinamičnih delov, ki so sedaj izdelani iz karbona: sprednji odbijač s posebej vgrajenimi LED in dnevnimi lučmi, stranski pragovi, strešni spojler in še in še. Kmalu postane jasno, da o ni le nedolžno dodajanje zlata na vozilo, temveč obsežna predelava, ki doseže izjemno visok nivo podrobnosti in natančnosti. Vse originalne oznake so bile odstranjene, namesto njih pa se sedaj tam bohotijo logotipi in napisi v čistem zlatu: 999. Če to ni dovolj za povprečnega kupca, Mansory po želji namesto vseh kovinskih delov tja namesti zlate – od ročajev vrat, do sprednje maske in zaščitnega znaka “Spirit of Ecstacy”. Podobna zgodba čaka tudi v notranjosti, kjer je potniška kabina napolnjena z zlatom in kvalitetnim usnjenim oblazinjenjem, ki se barvno usklajuje z zunanjostjo.

rr-mansory-wraith (1)

Da spremembe ne bodo le estetske narave je Mansory poskrbel za nadgradnjo zmogljivosti Wraitha: pod pokrovom 6,6-litrski V12 sedaj proizvede 740 konjskih moči in okroglih 1000 Nm navora. To pomeni, da 2,4 tonski orjak do stotice potrebuje le 4,4 sekunde, njegova najvišja hitrost pa znaša 300 km/h.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code