Stereotipi včasih držijo... če to želimo ali ne. Takole voznik rdečega M6 Coupeja postane šolski primer nestrpnega in samovšečnega BMW voznika, ki vozniku reševalnega vozila preprečuje normalen potek nujne vožnje.

 [sam id=”14″ codes=”true”]

Dejstvo je, da nad BMW vozniki lebdi nekakšen črn oblak. Z bavarskimi pošastmi so vozniki mnogokrat nestrpni, ne upoštevajo osnovnih zakonov in pravil, mnogokrat parkirajo čez dve parkirni mesti ali pa celo na prostor za invalide. Voznih rdečega M6 Coupeja v spodnjem posnetku le še poslabša splošno mnenje… res pa je tudi, da prihaja iz Rusije, kjer je nenavadna vožnja in ogrožanje prometa očitno nekaj vsakdanjega.
Posnetek, ki ga je posnela kamera reševalnega vozila v okolici Zelenograda prikazuje M6 , ki se postavi pred vozilo in močno upočasni. V rusiji je levi pas namenjen le prehitevanju, vendar ga lahko uporabljajo tudi vozila na nujni vožnji, zato voznik BMW-ja ni imel nobenega razloga za svoje početje. Obe vozili se kasneje popolnoma ustavita, BMW voznik celo stopi iz vozila in verbalno napade voznika reševalnega vozila. Po poročanju lokalnega medija je policija kasneje pri agresivnem BMW-jašu odkrila nekaj neplačanih kazni, skupaj z zadnjim incidentom pa ga morda čaka celo nekaj časa v zaporu.

https://youtu.be/thw15NN3cUU

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code