Ruski dizajn studio Zillers Garage je ustvaril verjetno najboljšo predelavo bavarskega retro motocikla BMW R nineT kar smo jih videli.

Motocikel bi moral biti razkrit na Motovesna motociklističnem salonu, vendar je bil ta zaradi trenutne situacije seveda odpovedan. Zato so ga odločili svetu predstavili kar preko socialnih omrežij. Če je bil kdajkoli kateri motocikel narejen z apokaliptičnim videzom je to ta. Po meri narejen trup še posebej izstopa z delom, ki se dviga nad krmilom, neopazna siva barva pa le še doda k agresivnemu videzu. Pri Zillers garage so predelali tudi vzmetenje motocikla, ki poskrbi, da le ta sedaj leži le nekaj milimetrov od tal, kjer se takoj porodi vprašanje o uporabnosti. A vseeno moramo priznati, da izgleda ‘hudo’.

Poleg tega so nanj namestili tudi po meri narejena retro platišča, prednje platišče pa je obdano s posebnim ohišjem, ki gosti verjetno najbolj nenavadne merilnike kar ste jih kadarkoli videli na motociklu. Opazimo lahko tudi nov izpušni sistem, ki je seveda tako kot večina motocikla, narejen po meri, poleg vprašljive uporabnosti pa trdijo, da motocikel deluje zelo dobro in je povsem uporaben.

Skrivnost se seveda skriva v predelanem vzmetenju, s katerim lahko zgolj s pritiskom na tipko prilagajate višina motocikla. Edini del, ki so ga pustili pri miru je pogonski agregat, kar pomeni bokserski dvovaljnik z delovno prostornino 1.170 kubičnih centimetrov, ki je zmožen pri 7.750 obratih na minuto proizvesti precej spodobnih 110 konjskih moči. Zmogljivosti tako niso vprašljive, vprašljiva pa je cena o kateri zaenkrat ne govorijo.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code