Safir kovinski BMW X5 M50d xDrive se baha s kompletom poprodajnih platišč podjetja ADV.1 s katerimi izgleda sijajno in agresivno. Vozilo je eno najbolj uravnovešenih modelov, kar jih ponuja razred visokozmogljivih prestižnih terencev, poleg odločne zmogljivosti pa ponuja tudi odlično porabo goriva.

Če razmišljate, da bi svojemu povsem novemu safir kovinskem BMW X5 M50d nadeli bolj nor izgled, je izbira ADV.1 platišč prava izbira. Slednja so namreč že nekaj let na vrhu ponudbe poprodajnih platišč, strankam pa ponujajo veliko prilagodljivost in personalizacijo. Ta primerek X5 M50d prihaja iz Ukrajine, za menjavo in namestitev platišč pa je poskrbelo predelovalno podjetje Tuning & Service. Poleg novih platišč ostaja X5 M50d povsem nespremenjen.

Osnovni model BMW X5 M50d xDrive nosi ceno 86.090,00€ in zagotavlja impresivno zmogljivost, ki gre z roko v roki z relativno nizko porabo. Vozilo z močjo oskrbuje 3,0-litrski BMW TwinTurbo Power dizelski motor, ki je bil s posebnim namenom izdelan za M Performance oddelek. Razvije namreč kar 381 konjskih moči in 740 Nm navora, ki je na voljo pri 2000 vrt. na minuto. To omogoča zajetnemu mestnemu terencu izstrelitev 0-100 km/h v le 5,3 sekunde. Najvišja hitrost je elektronsko omejena na 250 km/h kot je to v navadi pri vseh BMW modelih.

A Sapphire Mettalic BMW X5 M With ADV.1 Wheels

Ta ADV15 M.V2 standardna platišča so velikosti 21×10,5 spredaj in 21×11,5 zadaj. Velika 21-palčna platišča so v poliranem mat zlatem odtenku kar odlično pristoji k črni kovinski zunanjosti. Celotna galerija tega čudovitega primerka safir kovinskega BMW X5 M50d je na voljo spodaj, fotografije pa je posnel talentirani Thenya Dokanin.

A Sapphire Mettalic BMW X5 M With ADV.1 Wheels

Vir: ADV.1 WheelsFotograf: Zhenya Dokanin Photography

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code