Za večino lastnikov serija 3 F30 povsem zadošča. Drugi preprosto potrebujejo predelavo svojega vozila, največkrat pa si jo priskrbijo kar z menjavo platišč. Ta črni BMW 335i ima nameščena platišča VMR V801 v čudovitem Mercury Black odtenku, ki se fenomenalno poda k seriji 3.

Luksuzna srednje velika limuzina ponuja fenomenalno zmogljivost, vodljivost in udobje. S seboj prinaša tudi pravo športno obnašanje, kar je pri BMW vozilih takega tipa zelo zaželeno. Po drugi strani pa so kupci, ki želijo pravo personalizacijo vozila primorani poseči po poprodajnih dodatkih, ki povsem spremenijo izgled vozila. Lastnik tega vozila je posegel po platiščih VMR Wheels in si s tem zagotovil edinstven izgled svojega konjička.

Vozilo, ki ga občudujemo je BMW 335i in je uvrščen takoj pod modeloma BMW M3 in BMW M4. BMW 335i ima pod pokrovom nameščen 3,0-litrski motor s tehnologijo TwinPower Turbo, ki razvije 300 konjskih moči. Moč se prenaša preko 8-stopenjskega samodejnega menjalnika na zadnji kolesni par. Motor združuje najnaprednejšo tehnologijo turbo puhal ter izredno natančen sistem vbrizga za bolj mehko in natančno prenašanje moči.

BMW F30 335i With VMR V801 Wheels In Mercury Black Metallic 5

Vse našteto poskrbi in pripomore k temu, da BMW 335i od 0 do 100 km/h potrebuje le 5,5 sekunde. Vozilo doseže elektronsko omejeno najvišjo hitrost 250 km/h. S takšnimi številkami mu poprodajna platišča še posebej pristojijo.

Platišča VMR V801 uporabljajo zelo podoben dizajn kot platišča ZPC, ki jih lahko najdemo na novih modelih BMW M3 in M4. Platišča nameščena na vozilu so velikosti 19×8.5 spredaj in 19×9.5 zadaj. Poleg platišč za izstopanje skrbijo dodatni črni elementi, ki ločujejo vozilo od povsem serijskih različic. Že sama vzvratna ogledala v nekoliko bolj svetli in bleščeči barvi skrbijo za prav posebno pojavo. Galerijo tega izjemnega primerka BMW 335i si oglejte v spodnji galeriji.

Vir: VMR Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code