BMW serije 4 je čudovito vozilo, ki je na voljo z mogočnimi motorji. BMW 435i si je tako z dizajnom kot visoko zmogljivostjo prislužil le ugled, ki je le majhen korak za športnim M4. Ta safirno kovinsko črn BMW 435i prihaja iz Indonezije. Priredilo ga je podjetje Antelope Ban, pohvali pa se kar z nekaj zanimivimi dodatki.

Kot prvi dodatek lahko naznanimo poprodajna platišča HRE in spuščeno podvozje. Če to kombiniramo z močnim motorjem, ki je nameščen pod pokrovom je avtomobil pravi osvajalec src ter zares lep končni izdelek.

3,0-litrski BMW TwinPower Turbo motor je ljubljenec predelovalcev. Velja namreč za izredno lahko prilagodljivega, kar posledično poveča njegovo konjenico ter tako riše nasmehe na obraze lastnikov. Avtomobilom kot so Subaru WRX STi, Nissan 370Z, Ford Mustang ali Mercedes-Benz C63 AMG je tako močan konkurent. V serijski različici motor razvije 306 konjskih moči in 400 Nm navora, kar 435i omogoči pospešek 0-100 km/h v 5,2 sekunde.

Black Sapphire Metallic BMW 435i With HRE Wheels

HRE platišča so v satenasto bronastem odtenku. Za nekatere je to perfekta izbira glede na zunanjo barvo karoserije, saj se platišča odlično podajo k globoko črnemu odtenku, hkrati pa podajo dovolj uglajen, a bolj agresiven izgled. Platišča so velikosti 19×8,5 spredaj in 19×10,5 zadaj. Detajle si oglejte v galeriji spodaj.

Black Sapphire Metallic BMW 435i With HRE Wheels

Vir: Antelope BanLektoriral: deFotograf: dejan

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code