Za lastnika tega BMW F10 M5 se je odločitev o bolj edinstvenem izgledu končala z kvalitetnimi poprodajnimi deli. Nameščene ima namreč Vorsteiner dele iz ogljikovih vlaken in platišča podjetja ADV.1, ki pridajo čudovitemu safirno kovinsko črnemu BMW M5 tisti agresiven pridih.

Ob naznanitvi nove generacije BMW G30 5 Series bomo zagotovo deležni zanimivih predelav trenutne M5 s poprodajnimi deli. Glede na to, da je BMW F10 M5 še vedno najmočnejša in vozniško najboljša različica serije 5 je zanimivo opazovati koliko zanimivih delov za ta avtomobil ponuja poprodajna industrija. Lastnik tega primerka se je odločil za uporabo delov iz ogljikovih vlaken ter zanimivih platišč. Poprodajne aerodinamične dele iz ogljikovih vlaken je naročil pri podjetju Vorsteiner, izjemna platišča pa pri podjetju ADV.1 Wheels.

Paket aerodinamičnih dodatkov iz ogljikovih vlaken je v svetu že dobro znan, sploh med kupci, ki želijo le najboljše. Deli so izdelani iz izredno kvalitetnih materialov, kar omogoča odlično prilagodljivost, fenomenalne perfomanse in izreden izgled, ki bistveno poskrbi za končni izgled vozila. Ta primerek je opremljen s Vorsteinerjevim zadnjim spojlerjem, zadnjim difuzorjem in sprednjim podaljškom spojlerja. Seveda je agresiven izgled dodatkom primeren.

A Black Sapphire Metallic BMW M5 Gets ADV.1 Wheels And Vorsteiner Aero Parts Installed

BMW F10 M5 ima seveda nameščena tudi izredno popularna platišča. Podjetje ADV.1 je zagotovilo platišča z oznako ADV15R Track Spec CS, ki merijo 21×9,5 spredaj in 21×11 zadaj. Platišča so odeta v mat bronast odtenek v kombinaciji z odtenkom Brushed Manbronze. Posebna tehnika doda še zanimiv črn pridih, kar se lepo poda k temni karoseriji. Končni izdelek je pohvale vreden, saj vsebuje ravno pravšnjo mero dodatkov. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

A Black Sapphire Metallic BMW M5 Gets ADV.1 Wheels And Vorsteiner Aero Parts Installed

Vir: ADV.1 Wheels

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code