Bronastih ali zlata platišča so v zadnjem času zelo popularna izbira, ki pa v kombinaciji z nekaterimi barvami karoserije enostavno ne paše skupaj. No, Sahkir Orange ni med njimi, saj se z novimi HRE platišči odlično sklada.

Edina prava odločitev pri takšnih športnikih je komplet obutve, ki dosega visoke standarde. S 3.0-litrskim šestvaljnikom, ki proizvede 431 konjskih moči in 550 Nm maksimalnega navora je M4 zanesljivo eden najpopularnejših športnih Coupejev, ki pa se pogosto znajde tudi v svetu modifikacij. Lastnik naslednjega oranžnega lepotca se je tokrat odločil za HRE platišča.

sakhir orangem4-hre (1)

V celem morju poprodajnih proizvajalcev se je zares težko odločiti za samo en par platišč, še posebej, če je vaš proračun precej obilen. Med prestižnimi podjetji, ki vedo, kaj počnejo, je tudi HRE Performance Wheels iz Vista, Kalifornije. HRE Motorsport kolekcija je sestavljena iz po meri narejenih dirkalnih platišč, posebej zasnovanih za naporne obremenitve današnjih dirkališč, kjer je dodana moč in lahka zasnova izjemnega pomena. Tudi platišča serije R101 v Brushed Gold na Sakhir Orange M4 so zasnovana za optimiziranje zmogljivosti, seveda pa se odlično obnesejo tudi za vsakodnevno uporabo. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code