Competition paket in M Performance dodatki poskrbijo, da je to popolni M3, v Atlantis Blue modri barvi pa je naravnost sanjski.

Istih misli je bil verjetno bogat kupec v Abu Dhabiju, ko je konfiguriral svojega. BMW zastopnik v tem srednje vzhodnem mestu, je objavil nekaj fotografij te absolutno prečudovite Atlantis Blue limuzine, ki razkazuje svoje karbonske dodatke na ravno pravih mestih. Spredaj se bohoti M Performance karbonski podaljšek odbijača, na straneh najdemo športne pragove, ki nosijo nalepke z enakim logotipom, zadaj pa pozornost išče, v karbonski difuzor odet, M Performance izpušni sistem. Ne glede na vse našteto, največ pozornosti še vedno pritegne ogromni karbonski spojler, ki poskrbi za dodatno pritisno silo k tlom na zadku avtomobila.

BMWBLOG-AtlantisBlue-M3 (3)

Platišča style 666 izdajajo, da je dotični avtomobil opremljen s Competition paketom, ki pa je veliko več kot le lepa platišča. Avtomobilu namreč prinese dodatnih 19 konjskih moči iz 3.0 litrskega šestvaljnika, ki jih sedaj proizvaja kar 450, medtem ko navor ostane enak. Competition paket prinese še spremembe na podvozju, ki popolnoma spremenijo avtomobil in po besedah mnogih, naredijo modela M3 in M4 taka, kot bi morala biti že od samega začetka. Lastnik si je očitno zaželel tudi boljšega zavornega sistema, ki bo prenašal zlorabo na dirkališču, zato se je odločil za karbonsko keramične zavore, ki jih izdajajo rumene zavorne čeljusti.

Presenetljivo, glede na ves karbon zunaj, znotraj le tega ne najdemo, saj so okrasne letvice na armaturi v Alpine beli barvi, ki pa se po našem mnenju ne skladajo ravno dobro s svetlo rjavim ‘cognac’ usnjem s kontrastnimi, belimi šivi. Kakorkoli že upamo, da lastnik uživa v pozornosti, saj jo bo s tako lepim BMW M3 pritegnil veliko.

BMWBLOG-AtlantisBlue-M3 (6)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code