BMW se je lotil prenove kupejevske in brezstrešne različice serije 2, ki si zasluži nekaj popravkov in pomladitev izgleda. Prototip je bil opažen v kamuflažnih vzorcih na enem izmed tovornjakov.

Pred dnevi smo vam pokazali v kamuflažo skritega BMW M2, ki oznanja prenovo izgleda. Prav tako bo tudi serija 2 deležna sprememb, ki seveda ne bodo velike, vendar bodo opazne in bodo osvežile izgled vozila. BMW bo s svojimi zadnjimi oblikovalskimi smernicami uskladil luči ter poskrbel za manjše vizualne popravke zunanjosti.

Sprednje luči bodo najverjetneje prejele nov BMW svetlobni podpis ter dnevne luči v polni LED tehnologiji, zadnje luči pa bodo dobile novo notranje oblikovanje. Pričakovati je, da se bo stil zgledoval po zadnjih BMW trendih, ki se je začel s serijo 7 ter se nadaljuje z nedavno predstavljeno serijo 5.

bmw-2-series-facelift (10)

Prototip viden na fotografijah je imel na naše veliko veselje pokrito tudi armaturno ploščo kar pomeni, da bodo spremembe najverjetneje opazne tudi v potniški kabini. Zagotovo bo novinka opremljena z novim informacijsko-zabavnim sistemom iDrive 5, poleg slednjega pa bodo dodani tudi novi detajli.

Pričakujemo, da bodo posodobljeni tudi motorji, ki bodo poganjali prenovljeno serijo 2. Pohvalili se bodo lahko z boljšo porabo goriva in manj izpusti emisij. Prenovljeni BMW serije 2 Coupe in Cabrio bosta na voljo proti koncu leta 2017.

Vir: Carscoops

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code