S prihodom BMW serije 2 Active Tourer BMW širi svoje naložbe v nov segment modelov. Novi član zasedbe v razredu kompaktnih premium vozil združuje udobje in funkcionalnost prostora z značilno BMW dinamiko, stilom in eleganco. V BMW družino pa prinaša tudi novo platformo prednjega pogona UKL, več o njej si lahko preberete TUKAJ. Prvič smo […]

S prihodom BMW serije 2 Active Tourer BMW širi svoje naložbe v nov segment modelov. Novi član zasedbe v razredu kompaktnih premium vozil združuje udobje in funkcionalnost prostora z značilno BMW dinamiko, stilom in eleganco. V BMW družino pa prinaša tudi novo platformo prednjega pogona UKL, več o njej si lahko preberete TUKAJ.

Prvič smo ga imeli priložnost videti v živo prejšni vikend v Portorožu, članek si lahko ogledate TUKAJ. Uradno bo predstavljen na mednarodni novinarski predstavitvi, konec julija v Zeldnu (Sölden).

Svoje kompaktne dimenzije navda z občutkom izjemne prostornosti v notranjosti, s tem pa je model idealen za premagovanje vse številčnejših izzivov urbane mobilnosti. Celotna ideja je zasnovana na preprosti uporabi in funkcionalnosti, vse to se izraža že pri prostornini prtljažnega prostora, katerega kapaciteta se lahko poveča iz 468 na 1.510 litrov, ter zložljiva zadnja sedežna klop v razmerju 40:20:40.

active tourer velikosti

Novi BMW serije 2 Active Tourer vstopa na trg z možnostjo izbire med tremi zmogljivimi, lahkimi in učinkovitimi tri ali štirivaljniki, ki so del nove generacije motorjev: 218i z 1,5-litrskim trivaljnikom, ki proizvede 136 KM ter 6-stopenjskim ročnim menjalnikom, najzmoglivejši 225i z 2,0 litrskim štirivaljnikom z močjo 231 KM in časom do 100 km/h v 6.8 sekunde ter najvišjo hitrostjo 235 km/h in nazadnje dizelsko različico 218d 2,0-litrskega štirivaljnika, ki proizvede 150 konjskih moči in največji navor 330 Nm. Vsi motorji izpolnjujejo emisijski standard EU6 in se ponašajo s kompaktno in lahko kontrukcijo.

P90141689_highRes-thumb-530xauto-33124

Novembra bo za serijo 2 Active Tourer poleg Sport Line in Luxury Line dodatkov na voljo tudi M športni paket, takrat pa bodo na voljo tudi nove modelne različice: 220i, 220d in 216d ter štirikolesni pogon xDrive.

Vabimo vas k ogledu:

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code