Za proslavitev 40 obletnice BMW serije 7, je BMW izdal posebno, omejeno serijo imenovano 40 Jahre Edition, ki bo proizvedena le v 200 primerkih in narejena po meri vsakega kupca v BMW tovarni v Dingolfingu.

To različico, ki bo svoj debi doživela na letošnjem frankfurtskem avtomobilskem salonu odlikuje predvsem ekskluzivna notranjost in posebni zunanji oblikovalski elementi. Kupci imajo možnost izbirati med dvema ‘BMW individual’ barvama in sicer med Frozen Silver metallic in Petrol Mica metallic, ki je najbolj v skladu s tradicijo diskretnosti in elegance s pravim odtenkom modre.

 

Obe barvi, ki sta na avtomobil nanešeni po posebej zapletenem in dolgotrajnem postopku, ponujata unikaten efekt globine barve in prideta v kombinaciji z M Aerodynamics paketom in ekskluzivnimi 20 palčnimi platišči, podpisani znak, ki nam da takoj vedeti, da je to posebna različica, pa je lociran na B stebričku.

BMWBLOG-BMW-7-Series-Edition-40-Jahre (9)

V notranjosti najdemo kompletno usnjeno BMW Individual oblazinjenje v barvnih kombinacijah Smoke White/Cohiba in Smoke White/Black z alkantaro v barvi Smoke White na stropu. Edition 40 Jahre različica je ravno tako opremljena s komfortnimi sedeži tako spredaj, kot tudi zadaj, okrasni elementi pa so lahko glede na izbiro oblazinjenja v ‘klavirsko’ črni barvi ali visoko kvalitetnem evkaliptusovem lesu v barvi Smoke Brown.

BMWBLOG-BMW-7-Series-Edition-40-Jahre (4)

Poleg posebnih dveh barv in dizajna, imajo potencialni kupci na voljo precej izbire, saj lahko naročijo ‘sedmico’ v Edition 40 Jahre preobleki tako v različici s krajšo medosno razdaljo, kot tudi v tisti z daljšo medosno razdaljo, izbirajo pa lahko tudi med katerimkoli motorjem, ki je na voljo v običajni seriji 7.

BMWBLOG-BMW-7-Series-Edition-40-Jahre (2)

Torej lahko izbirajo med štiri, šest, osem ali celo dvanajst valjniki, kjer imajo na voljo vse od hibridne izvedenke z modelno oznako 740e iPerformance, ki ponuja kombinacijo štirivaljnega bencinskega agregata z elektromotorjem, pa vse do M760i z norim biturbo V12 pogonskim agregatom.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code