Čeprav ima BMW i3 v resnici kar konkretno dobre pospeške in je zmožen značilne dinamične BMW vožnje, pa tega ne kaže na prvi pogled. BMW je zato ponudil posebno omejeno izdajo, ki ponuja prav to.

BMW predstavlja posebno izdajo i3 električnega Bavarca. Njegovo ime se glasi “Shadow Sport Edition” in bo v petdesetih enotah namenjen le ameriškemu trgu. Njegova glavna značilnost je “Fluid Black” barva karoserije z novim paketom notranjosti, ki je “Deka World” temno siva z modrimi poudarki. Skrivnostna črnina vozila upodablja eleganten in privlačen izgled, ki se enakomerno preliva v podobno notranjost. Seveda ne ostaja vse le pri vizualnih posodobitvah: svoj dom je v BMW i3 našlo novo športno vzmetenje, s katerim je naelektren Bavarec boljši ob dinamični vožnji.

shadow-black-edition-i3 (1)

Shadow Sport Limited Edition je na voljo le kot BEV različica in vključuje 19-palčna 428 lita platišča in panoramsko streho, ki je bila doslej na voljo le evropskim kupcem. Vsak izmed 50-tih proizvedenih vozil bo v sebi nosil priznanje omejene izdaje, ki bo potrjevalo njegov pedigre. Zanj bodo Američani odšteli od 47.400,00 dolarjev naprej, oziroma naših 44.500,00 €.

shadow-black-edition-i3 (3)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code