V petek je priljubljen "YouTuber" z vzdevkom Shmee150, ki se ukvarja s predstavitvami prestižnih, športnih avtomobilov, obiskal Ljubljano in podjetje Akrapovič s štirimi športnimi vozili. Med njimi je tudi zabavni BMW M2, ki je bil tudi deležen novega mogočnega Akrapovič izpušnega sistema.

Shmee150 je vzdevek mladega ljubitelja avtomobilov Tim Burtona, ki se ukvarja s predstavitvami prestižnih, športnih in redkih vozil širom sveta. Pretekli petek je na svojem Facebook profilu objavil fotografijo in oznanil prihod flote štirih športnih vozil v Slovensko prestolnico pred hotelom Radisson Blu Plaza Hotel za Ljubljanskim Kolosejem. Eden od štirih športnikov je tudi t.i. “Baby MBMW M2, ki se v čudoviti Long Beach Blue barvi resnično sklada z McLarnom, Porschejem in Ferrarijem. Poleg obiska prestolnice pa je bil M2 deležen tudi zamenjave izpušnega sistema pri slovenskem proizvajalcu izpušnih sistemov, Akrapoviču. Celoten potek dogajanja je Shmee predstavil v včeraj objavljenem 18-minutnem posnetku, ki si ga lahko ogledate na povezavi na dnu prispevka.

Shmee150_BMW_M2 (1)

V uvodnem delu posnetka Shmee predstavi dogajanje in namen prihoda v Ljubljano, kjer razkrije da so z ekipo na izletu, ki so ga poimenovali Fuel Faction ENA, kjer bodo v prihodnjih dneh prevozili območje Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine in Črne gore, nato pa se vračali skozi Italijo vse do Francije. Kmalu nam predstavi surov zvok serijskega izpušnega sistema BMW M2, nato pa vozilo zapeljejo v tovarno, kjer Shmee predstavi nov izpušni sistem ter opravijo vse potrebne meritve. Po temeljiti predstavitvi nove proizvodne tovarne v Ljubljani in Akrapovičeve neverjetne preciznosti in natančnosti, pa v posnetku lahko prvič slišimo zvok 3-litrskega motorja s 370 konjskimi močmi, opremljenim z Akrapovič izpušnim sistemom, ki v primerjavi s serijskim izpuhom zveni veliko bolj surovo in robustno, skoraj “umazano”.

Več pa v spodnji povezavi:

Fotograf: Shmee150

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code