Za serijo 3 generacije E46 z verjetno najmanj prevoženimi kilometri na svetu boste morali odšteti več kot 15 tisoč evrov.

Kljub temu, da limuzinski primerki serije 3 E46 niso najbolj redki, zanimivi, atraktivni in podobno, smo na spletu zasledili primerek, ki izgleda kot nov. Gre za različico 330i, ki je na leto prevozila povprečno le 902 kilometrov, kar pomeni, da je lastnik z njo v 17ih letih prevozil le slabih 16 tisoč kilometrov. Kot je prodajalec zapisal v opisu oglasa, naj bi bil avtomobil kupljen avgusta 2002 s petimi prevoženimi kilometri. Večino časa je do leta 2016 (takrat je imel prevoženih le dobrih 2 tisoč kilometrov), ko je zamenjal lastnika, preživel v garaži v New Yorku. Vseeno je bilo za avtomobil odlično poskrbljeno.

Zahvaljujoč tako nizki kilometrini, lahko brez dvoma zapišemo, da gre za enega izmed najbolje ohranjenih primerkov serije 3 generacije E46 (vsaj glede na stanje razvidno iz fotografij). Izjemno težko pa bi našli primerek serije 3 generacije E46 z manj prevoženimi kilometri… Pa cena? Odšteti boste morali nekaj več kot 15 tisoč evrov. Gre pa za kar dobro ohranjen primerek, saj ima usnjene sedeže z ogrevanjem, samodejno klimatsko napravo, bi-ksenonske žaromete, pet-stopenjski samodejni menjalnik, M Aerodynamics paket ter Sport in Premium pakete.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code