Fantje iz Vorsteinerja so verjetno ustvarili najboljši body kit za M4, vendar to ne pomeni, da tudi drugi ne bodo skušali prekositi njihovega izdelka. Poleg njih in ekipe Liberty Walk, ki je zana po razširjanju karoserije, svojo nadarjenost za oblikovanje želijo pokazati tudi pri Monaco Auto Design. Vendar pa za razliko od drugih dveh omenjenih podjetij, spodnje fotografije […]

Fantje iz Vorsteinerja so verjetno ustvarili najboljši body kit za M4, vendar to ne pomeni, da tudi drugi ne bodo skušali prekositi njihovega izdelka. Poleg njih in ekipe Liberty Walk, ki je zana po razširjanju karoserije, svojo nadarjenost za oblikovanje želijo pokazati tudi pri Monaco Auto Design.

monaco auto design m4 (2)

Vendar pa za razliko od drugih dveh omenjenih podjetij, spodnje fotografije prikazujejo le računalniško upodobitev. Domiselna vadba domišljije prikazuje, kako bi še bolj ekstremno agresivna zunanjost izgledala na F82 M4 in moramo priznati, da je … drugačna. Celotno vozilo deluje že pretirano razpotegnjeno, saj je že Vorsteiner blatnike razširil do meje dobrega okusa. Povedano drugače: v resničnem življenju bi s takšnim avtomobilom bolj težko parkirali v centru Ljubljane.

monaco auto design m42 (1)

Ker pa je vse zgolj domišljija lahko odmislimo praktičnost vozila in se osredotočimo na izgled, ki v tem primeru spominja bolj na DTM M4, kot predelavo za uporabo na cestah. Ali lahko pričakujemo uresničitev projekta? Zaenkrat Monaco Auto Design M4 ostaja le na računalniških zaslonih.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code