Na prvi pogled 'renderji' izgledajo kot uradne slike prihajajočega BMW M2 Competition, vendar so po navajanju različnih virov to le izjemno dobre Photoshop upodobitve prihajajoče športne verzije priljubljenega kupeja.

Slike bazirajo na trenutni prenovljeni generaciji BMW M2, vendar imajo dodanih nekaj M Performance delov kot so karbonski prednji podaljšek odbijača, ‘ledvičke’ v črni barvi ter karbonski zadnji difuzor. Za dodatno mero agresivnosti je ustvarjalec fotografij dodal še športnejši M Performance izpušni sistem in zadnji spojler.

Da so stvari še bolj zapletene, oziroma izgledajo še bolj resnično, kakorkoli pač pogledate, so na upodobitvah uporabljene le nove barve za prihajajočega M2 Competition – Hockenheim Silver in Sunset Orange. Poleg teh dveh barv bo M2 Competition še vedno na voljo v tipičnih Alpine White, Black Sapphire, Mineral Grey in Long Beach Blue Metallic barvah. V notranjosti boste lahko izbirali med Dakota črnim usnjem s kontrastnimi šivi v Polar Blue ali Kayami Orange barvi, ali normalnim ter perforiranim usnjem. Dodatno bo imel še opcijske M Sport športne sedeže in M Sport zavore.

BMWBLOG-Renderings-BMW-M2-Competition (22)

BMW M2 kot ga poznamo danes, naj bi se upokojil že junija prihodnje leto, sledil pa mu bo BMW M2 Competition. Legendarni N55 3.0 litrski TwinTurbo šestvaljnik bo zamenjal nekoliko ‘zaprt’ S55 pogonski agregat iz večjih bratov M3 in M4, ki bo ponujal okoli 410 konjskih moči, tako kot sedaj pa bo spojen s sedem stopenjskim M-DCT menjalnikom ali šest stopenjskim ročnim menjalnikom.

Skupaj z več kot 400 konjskimi močmi in skoraj 500 Nm navora bo M2 Competition res prava raketa, poleg dodatne moči in navora pa bo še bolj pomembna pridobitev večja odzivnost motorja, ki jo bo omogočal nov pogonski agregat. Nas čaka najboljši M vseh časov?

BMWBLOG-Renderings-BMW-M2-Competition (11)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code