Ali je BMW-ju zmanjkalo kamuflažne folije? Testni prototip, ki uporablja večino delov serije 2 je bil opažen popolnoma odkrit.

Kar nekaj je teorij, kaj se dejansko skriva pod rdečo karoserijo. Na prvi pogled morda res izgleda najbolj podoben M235i, bolj natančno opazovanje pa nas privede do ugotovitve, da je vozilo krajše, ima znižano karbonsko streho, pokrov motorja in prtljažnik. Morda je to M2? Nobeno testno vozilo BMW M2 do sedaj ni uporabljalo takšnih delov in ni razloga, da bi bilo že popolnoma odkrito in z znižano streho.

skrivnostni-prototip-z5 (10)

Največja verjetnost je, da imamo pred seboj prvi poskus nove platforme, ki bo izdelana v sodelovanju s Toyoto. Ta razlaga bi odgovorila tudi na vprašanje zakaj je avtomobil brez kamuflažnega vzorca; razlog je namreč popolnoma druga karoserija, ki pa je s pomočjo karbonskih vlaken vseeno lažja in se lahko bolj približa Roadsterju, ki bo izdelan skupaj s tehnologijo Japoncev. Po fotografijah sodeč, avtomobil od serije 2 uporablja drugačen hladilnik polnilnega zraka, kar lahko pomeni, da uporablja N55 enoto. Na eni izmed fotografij je opažen tudi zadnji diferencial, kar pomeni, da je pred nami nekaj, kar ne uporablja UKL platforme. Največ možnosti je, da testni avto preizkuša različne dele (motor, podvozje) za Z2 ali Z5, vseeno pa so to le ugibanja. Kaj menite vi?

Vir: Bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code