Obujanje klasičnega oblikovanje je spet v modi. Sprva je bilo v oblačilih in arhitekturi, sedaj pa prehaja na avtomobile. Sodoben športni avtomobil s pridihom klasike je fenomenalen izdelek, sploh če gre za BMW M3.

BMW se je že v osnovi zgleduje po starih in uspešnih klasikah. Lep primer tega je vsekakor M2, ki se je v marsičem zgledoval po predhodniku BMW 2002ti. Tudi poprodajna podjetja pa vedo, kaj zadnje čase privlači kupce in ravno zato lahko na trgu opazimo vse več ponudbe, ki se opira na ta odkritja. Ponudba, ki po ponujajo pri HRE Classic je prav to kar mislite; po meri narejena platišča v klasičnem oblikovalskem jeziku, ki jasno opozarja na starodobnost. In M3 v njih kar zažari!

HRE ima na tem področju že veliko izkušenj, saj ima tehnično znanje o izdelovanju dirkaških platišč v kombinaciji s čudovitim dizajnom. Ravno s pomočjo svojih večletnih izkušenj so izdelali lahka, močna in vizualno privlačna klasična platišča.

BMW-M3-HRE-Classic-501-Wheels (8)

BMW F80 M3 je seveda vse prej kot star. Predstavljen je bil leta 2015, po zaslugi 3,0-litrskega TwinPower Turbo vrstnega šestvaljnika s 431 konjskimi močmi in 550 Nm navora pa velja za enega najhitrejših modelov oddelka M. Do stotice potrebuje le 4,1 sekunde, ustavi pa se pri elektronsko omejenih 250 km/h. S ceno okrog 80 tisočakov je tako odlična izbira med BMW M visokozmogljivimi modeli.

V tem primeru je F80 M3 obul platišča HRE Classic 501. Kljub temu, da dizajn prihaja iz 80-ih let prejšnjega stoletja pa si moramo priznati, da BMWju M3 zares pristojijo. Platišča so velikosti 20×9,5 spredaj in 20×11,5 zadaj, v matiranem Gunmetal odtenku pa izgledajo fenomenalno.

BMW M3 se je v novi obutvi z veseljem postavil pred objektiv fotoaparata in užival v toplih sončnih žarkih.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code