V primeru, da vam običajni M4 Convertible ne zagotavlja dovolj ekskluzivnosti, za to zagotovo poskrbi barva zunanjosti v odtenku Speed Yellow ter bogati AC Schnitzer dodatki.

BMW M4 Convertible velja za izjemno privlačen avtomobil, ne glede na to, iz katerega zornega kota ga občudujete. Že Coupe različica privlači izjemno veliko pogledov mimoidočih, Convertible pa še nekoliko več. Če k le-temu dodamo še atraktivno barvo in razne dodatke oziroma predelave, pa je uspeh nedvomno zagotovljen. Danes vam predstavljamo prav tak primerek, ki se je znašel v BMW salonu v Abu Dhabiju. Odet je v izjemno atraktiven rumen odtenek po imenu Speed Yellow, predelava pa prihaja izpod rok mojstrov podjetja AC Schnitzer. Takoj lahko opazimo kombinacijo črne in rumene barve, na sprednjem delu se bohotijo sijoče črne ledvičke, sprednji odbijač pa premore različne karbonske elemente. Ne manjkajo niti M Performance stranski pragovi, velika aluminijasta platišča v prav tako črno-rumeni kombinaciji, AC Schnitzer difuzor na zadnjem odbijaču ter karbonski zaključki izpušnih cevi. Za aluminijastimi platišči se sicer skrivajo velike keramične zavore z zlatimi čeljustmi.

BMWBLOG-BMW-M4-Convertible-ac-schnitzer-yellow (14)

V notranjosti vlada kvalitetno usnje v črni in rumeni barvi. Opazimo sicer tudi karbonske dekorativne elemente, sprašujemo pa se, ali bi imeli raje tega ali nedavno predstavljenega M4 Convertible različice 30 Jahre Edition? Odločitev, ki vsekakor ni lahka.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code