Danes vam predstavljamo BMW M4 v Individual Miami Blue barvi karoserije z M Performance dodatki in personaliziranimi Vorsteiner aluminijastimi platišči.

V Abu Dhabiju so ljudje že vajeni, da vsakodnevno srečujejo atraktivne avtomobile, katerih v Sloveniji skorajda ne vidimo. Sicer pa je res, da je v prej omenjeni državi gorivo precej ceneje, celo ceneje od vode, zato to ni nič posebnega. Ko si torej nekdo naroči novi BMW M4, je prav, da si za njega izbere izjemno atraktivno barvo zunanjosti in dodatke. Primerek, ki vam ga predstavljamo, je zapeljal v Abu Dhabi BMW salon, odet pa je v atraktivno barvo zunanjosti Miami Blue. Le-to seveda najdemo v Indivdual programu. Opazimo tudi razne M Performance dodatke, spredaj opazimo sprednji podaljšek odbijača s tanko črto na spodnjem delu v barvi karoserije.

BMWBLOG-BMW-M4-abu-dhabi-miami-blue-m-perf (17)

BMW M4 ima nameščene tudi karbonske pokrove na stranskih ogledalih in M Performance dodatke na pragovih v prav tako barvi karoserije. Pogled nam ukradejo tudi personalizirana Vorsteiner aluminijaasta platišča, ki so za Abu Dhabi salon prava redkost. Na zadnji strani primerka najdemo karbonski difuzor in štiri karbonske Akrapovič zaključke izpušnih cevi. Tudi v notranjosti se nadaljuje ista tematika, tokrat v Fjord Blue odtenku, ki je značilni za M3 30 letne obletnice. Povsod najdemo kvalitetno Merino usnje, nekaj dekorativnih elementov pa je iz karbona.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code