Avtomobilistični upodobitveni strokovnjak, Jon Sibal je izdelal interpretacijo dirkalne izvedbe BMW električnega športnika. V svojem poskusu je Jon i8 preuredil tako, da je pozicioniran nižje, aerodinamičen paket karoserije pa vozilo prilepi na asfalt. Kot pri DTM M4, so tudi tukaj razširjeni blatniki, dodan je tudi masiven spojler, prednji podaljšek odbijača, celoten izgled stremi k agresivnosti in futurizmu. Tehnične […]

Avtomobilistični upodobitveni strokovnjak, Jon Sibal je izdelal interpretacijo dirkalne izvedbe BMW električnega športnika. V svojem poskusu je Jon i8 preuredil tako, da je pozicioniran nižje, aerodinamičen paket karoserije pa vozilo prilepi na asfalt. Kot pri DTM M4, so tudi tukaj razširjeni blatniki, dodan je tudi masiven spojler, prednji podaljšek odbijača, celoten izgled stremi k agresivnosti in futurizmu.

bmw i8

Tehnične specifikacije BMW i8 definitivno niso narejene za dirkanje na aktualnih tekmovanjih, morda pa bo v prihodnosti narejena kakšna močnejša izvedba. Vsekakor pa je predelan i8 prava paša za oči, verjetno bi si ga marsikdo želel imeti že samo zaradi svojega unikatnega izgleda.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code