Kako izgleda, če je na Nürburgring Nordschleife obenem veliko dobrih in veliko slabih voznikov? Kaos, recept za nesrečo. “Green Hell” kot ga imenujejo po svetu, je na dneve, ko je odprt javnosti precej nepredvidljiv saj se na njem znajdejo vsi od profesionalnih voznikov do neizkušenih ljudi, ki so prvič na dirkališču. Voznik novega BMW M4 […]

Kako izgleda, če je na Nürburgring Nordschleife obenem veliko dobrih in veliko slabih voznikov? Kaos, recept za nesrečo.

“Green Hell” kot ga imenujejo po svetu, je na dneve, ko je odprt javnosti precej nepredvidljiv saj se na njem znajdejo vsi od profesionalnih voznikov do neizkušenih ljudi, ki so prvič na dirkališču. Voznik novega BMW M4 je verjetno mislil, da je ultimativna zvezda dneva z atraktivnim vozilom. Verjetno je želel preizkusiti svoj avtomobil in premagati Porsche 911 pred njim, ko mu je ob izogibanju vozila na desni strani nekoliko ponagajal reakcijski čas. Pri takšni hitrosti in majhni razdalji človek potrebuje skoraj nadnaravne reflekse, da se izogne masivni nesreči. Na srečo je zaradi izjemne konstrukcije vozila in zavornega sistema ter hitrih refleksov voznik zadnji trenutek pravilno odreagiral in njegov novi športni bavarec je ostal cel.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code