Pri vseh modelih: Gumb za shranjevanje nastavitev električnega sedeža je sedaj označen s  “SET” namesto z “M”. Vsi modelli, razen Z4 Roadsterja: Če so opremljeni z navigacijo, ima izvedba Real Time Traffic Information (RTTI) novo funkcijo. Dodane so nove predloge zastavljene poti, poudarjene z ikono v navigacijskem sistemu. To je še posebej uporabno, ko potujemo v najbolj […]

Pri vseh modelih: Gumb za shranjevanje nastavitev električnega sedeža je sedaj označen s  “SET” namesto z “M”.

Vsi modelli, razen Z4 Roadsterja: Če so opremljeni z navigacijo, ima izvedba Real Time Traffic Information (RTTI) novo funkcijo. Dodane so nove predloge zastavljene poti, poudarjene z ikono v navigacijskem sistemu. To je še posebej uporabno, ko potujemo v najbolj prometnih urah dneva in se želimo izogniti gneči.

Za serijo 2 in Z4 Roadster: Radio pri standardni opremi nove generacije BMW Professional je sedaj opremljen s 3G funkcijo.

Vsi modeli, opremljeni z opcijskim gretjem volanskega obroča (opcija 248): Simbol za aktivacijo gretja se pojavi na instrumentni plošči, ta sprememba vozniku omogoči, da takoj opazi, če je naprava za gretje vključena, brez gledanja stikala za aktivacijo na levi strani volanskega droga.

BMW 228i, serija 3 (razen M3), serija 4 (razen M4), serija 5: Za izboljšanje čitljivosti je bil prikazovalnik časana na zaslonu armaturne plošče premaknjen iz sredine na spodnjo desno stran, pod merilnik hitrosti.

Serija 2,3,4: Servotronic servo volan se zdaj lahko nastavi z uporabo preklopnega stikala Dynamic Driving Control na sredinski konzoli, ločeno od obstoječih nastavitev podvozja in prenosnika moči. Če je vozilo opremljeno z navigacijo in avtomatskim menjalnikom, se na zaslonu navigacijskega sistema prikaže “predictive gearshift strategy” (indikator priporočene menjave prestav), ko uporabnik vozi v ročnem načinu. Gumb za uravnavanje glasnosti radia je sedaj označen z “ON/OFF” (se ne nanaša na M3 in M4).

Serija 2 z M Sport Paketom (opcija 337): Opremljena je z zavornimi ploščicami, ki se ne prašijo (brez azbesta, organsko [NAO]), razen če je opremljena z opcijskim paketom Sport Brake.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code