Voznik iz San Jose, Kalifornije je verjetno najsrečnejši človek tedna. Na spletu se je pojavila fotografija nenavadne nesreče, v kateri ima BMW X5 v vetrobransko steklo zapičen kovinski nosilec.

Po navedbah gasilcev, ki so se odzvali na klic je kovinska grozota priletela iz tovornjaka in se zarila globoko med sprednja sedeža črnega E53 X5. Težka kovina je za las zgrešila srečnega voznika, ki je po informacijah odkorakal iz vozila z nič drugega kot le odrgnjeno roko. Gasilci San Jose v Kaliforniji so povedali, da je BMW vozil z varnostno razdaljo za tovornjakom, kovinski nosilec pa naj bi se ob padcu iz tovornjaka sprva še odbil od tal in nato zapičil v bavarski SUV.

bmw-x5-nosilec

Christopher Salcido iz gasilskega doma San Jose je povedal: “Če bi oseba sedela le malo bolj na desno, bi pripovedovali o povsem drugačni zgodbi,” je dejal Salcido. “Ni se izognil le manjši nesreči, izognil se je celemu kovinskemu stebru.” Ob fotografiji, ki so jo objavili na Twitterju je pisalo: “Naj bo to opomnik, da bodite vedno pozorni na okolico. Voznik SB280 (ime avtocestnega odseka) je ušel nesreči skoraj brez poškodb. “

Vir: Jalopnik.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code