Tudi letos se je na lokaciji slovenjgraškega letališča odvijal prav poseben dogodek. Srečanje BMW & Mini je z vzporedno prireditvijo Drag Race in Tuning day popestrilo spomladansko muhasto nedeljo.

Slovenci smo dokazali, da tudi naša srečanja lahko dosegajo solidno udeležbo in dobro mero kulturnega odnosa. Ob prihodu se mi je zdelo, kot bi se vrnila nazaj v čas – na lanskoletni BMW Meeting. Kar seveda ni slabo – ista lokacija, prijetno vzdušje, veliko izbire pijače in jedače, ter dobro organiziran program, zaradi katerega zabave ni manjkalo. Očitno je že postalo pravilo, da BMW srečanja v Slovenj Gradcu enostavno ne smemo zamuditi.

BMWBLOG - BMW meeting 2016 - Slovenj Gradec (72)

Največji zagrizenci so na letališče prispeli že v zgodnjih jutranjih urah, ob poldnevu pa se je pričel program z ocenjevanjem BMW vozil. Sledilo je merjenje najglasnejšega, najnižjega vozila, ocenjevanje notranjosti, Carwash, manjkalo pa ni niti “Drag Race” dirk v različnih kategorijah.

Brez nekaj muhastega vremena z nekaj temnimi oblaki in plohami seveda ni šlo, vendar to ljubiteljev bavarske znamke ni zmotilo. Nekaj najprivlačnejših udeležencev letošnjega leta si oglejte v galerijah.

BMWBLOG - BMW meeting 2016 - Slovenj Gradec (115)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code