Cenjeni bralci in bralke! Prvi dan novega leta je tu, mi pa smo za vas pripravili fotografije BMW serije 7 in tako seveda vključili tudi prečudovito okrašena mesta.

Eden izmed čarov prazničnega vzdušja so zagotovo tudi praznično okrašena mesta, ki po mnenju mnogih obogatijo najlepši mesec v letu. V preteklih dneh smo se zapeljali po prečudovitem Kopru in Kamniku, kjer so se pri okrasitvi še nekoliko bolj potrudili. Seveda pa smo fotografiranje izvedli v nočnem času in počakali na razhod ljudi, saj le takrat okrašena mesta v polni meri tudi zaživijo.

BMWBLOG - BMW 7 series - 730d - BMW A-Cosmos - Christmass lights (13)

Za fotografiranje smo izbrali prestižno limuzino, ki sliši na ime BMW 730d. BMW serije 7 z najnovejšo generacijo spet uveljavlja nove smernice (in jih presega) in je tako pravi predstavnik svojega segmenta. Že njegov videz pa nakazuje na to, da z njim na cesti ni šale. Dolg pokrov motorja z velikimi in širokimi sprednjimi ledvičkami ter z nizko masko nakazujeta odločnost in moč, pogled iz boka pa razkrije nizko bočno linijo, ki zagotovi dinamični izgled kljub pet-metrski dolžini admiralske ladje. Zaradi brezčasnega elegantnega, a hkrati zajetnega atletskega videza pa BMW 730d xDrive prav vedno pritegne pozornost mimoidočih, prav zaradi tega pa se je več odlično znašel tudi pod sojem lučk prečudovito okrašnih mest.

V notranjosti pa zastavonoša razpolaga z vso najnovejšo in najbolj napredno tehnologijo, ki jo je bavarsko podjetje razvilo v zadnjem času. Zaradi dolge medosne razdalje in dolgih zadnjih vrat pa potnikom že takoj dajo vedeti kam vstopajo. Bavarci na zadnji klopi pričakovano niso skoparili temveč so bili s prostorom izjemno velikodušni. Povezanost je v današnjem svetu izjemno pomembna, zato je BMW 730d xDrive opremljen z iDrive multimedijskim sistemo, voznik pa bo vesel nad nagnjenem kokpitu, ki prepriča z le najbolj prestižnimi materiali in z natančno obdelavo.

BMWBLOG - BMW 7 series - 730d - BMW A-Cosmos - Christmass lights (16)

BMW serije 7 je na ogled postavljen v salonu pooblaščenega trgovca BMW A-Cosmos. Le-tam se lahko o vrhunskem prestižu tudi osebno prepričate. Lepo vabljeni!

Še eno leto uspešnega sodelovanja je za nami, dragim bralcem pa v novem letu obljubljamo, da se bomo pri vsebinah še bolj trudili. Srečno, zdravo in uspešno novo leto od ekipe BMWBLOG Slovenija!

BMWBLOG - BMW 7 series - 730d - BMW A-Cosmos - Christmass lights (5)

Fotograf: Jan Gregorin

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code