Nadejamo se da je bil prehod v novo leto izjemen za vse vas dragi bralci! Želimo vam vse najboljše v novem letu skupaj z BMW M850i fotografijami v osrčju pravljične arhitekture slovenskega mesta Ljubljana in Kranj.

Leto je spet naokoli in na prvi dan novega leta vas bomo v nove dogodivščine, ki jih prinaša novo koledarsko leto popeljali v družbi BMW M850i in arhitekturi čudovito okrašenih mest. Za nami je leto polno najrazličnejših izzivov, novih spoznanj in seveda ogromno število atraktivnih lepotcev, ki so nam skozi celo leto delala družbo. BMW je lansko leto s serijo 8 dodobra presenetil javnost, zato se nam je zdelo prav, da se z zaenkrat najmočnejšo različico odpravimo v središče Ljubljane in Kranja. Fotografiranje smo seveda načrtovali v decembru, ko se lepote arhitekture bohotijo z pravljično okrasitvijo mest.

BMW serije 8 se je po dolgih 19 letih le vrnil na trg. Letos je bavarska znamka na trg ”spustila” naslednika, za katerega menimo, da je vreden tega naziva. Združuje športno eleganco, izjemno privlačen izgled in neizmerno mero udobja. Seveda smo izbrali zaenkrat najmočnejšo različico, ki sliši na ime M850i. Le-ta pod pokrovom motorja skriva 4,4-litrski V8 bencinski motor, ki razvije zavidljivih 530 konjskih moči in kar 750 nevtonmetrov navora! Do stotice je potrebnih le 3,7 sekunde, končna hitrost pa se ustavi pri elektronsko omejenih 250 kilometrov na uro. Impresivne številke, ni kaj. Nas pa zelo zanima, kaj bo šele prinesla M8! Zaradi vseh omenjenih kvalitet smo vedeli, da bo M850i odet v Barcelona Blue zasijal v pravi luči. Kot prvi slovenski medij vam tako ponosno prikazujemo čarobne fotografije z BMW M850i. Ob ogledu fotografij pa vam lahko zagotovim, da je zgornja galerija vredna ogleda. Fotografiranje je terjalo dve noči, dva mesta, dva fotografa in več asistentov. Ampak, bilo je vredno, saj smo nad fotografijami nadvse navdušeni.

V novem letu vam obljubljamo še več zanimivih zgodb, novic in vse ostalo iz sveta avtomobilizma, predvsem bavarske znamke. Vam, dragim bralcem pa želimo, da vam novo leto prinese veliko sreče zdravja, veselja in vse ostalo kar ste pogrešali v letu 2018!

Srečno, zdravo in uspešno novo leto od ekipe BMWBLOG Slovenija!

Fotograf: Jan Gregorin in Klemen Jeram

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code