Carlex Design je podjetje, znano po kvalitetnih predelavah notranjosti vozil. Njihov izjemen občutek za podrobnosti nas vedno znova očara in tudi tokrat vas bo brez besed pustila kombinacija črnega bivoljeveja usnja in alkantare v Z4 Rampantu.

Dovršenost materialov, pravo razmerje šivov in blaga – to so značilnosti Carlex Design. Ste sploh opazili, da je predelana stara generacija bavarskega roadsterja? Tukaj leta ne igrajo pomembne vloge, če ne drugega celo dodajo vozilu več karakterja. Kdo si ne bi želel takšnega lepotca v svoji garaži? To pa ni prva njihova prenova BMW Z4, nekaj mesecev nazaj je pod njihove roke prišel E89, v katerega je bilo vnešene nekaj več barve.

carlex-design-e85-z4 (8)

Na kratko se vrnemo nazaj k prvi generaciji E85, ki pa z dvobarvno srebrno/sivo karoserijo ni le paša za oči. Pod pokrovom motorja namreč skriva nekaj novega, namesto vrstnega šestvaljnika se je v njem znašel V8 iz prejšnje generacije M3 coupeja (E92), s katerim proizvede kar 420 konjskih moči. Unikatna igračka je bila ustvarjena po željah lastnika, ki je s končnim rezultatom nedvomno zadovoljen.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code