Na svetu obstaja kar nekaj predelav, ki jih v trenutku vzljubite, ali pa so vam popolnoma neokusne. Največkrat najmočnejše modelne razlličice doživijo preobrazbo, ki že ob prvem pogledu šokira in oddaja svoj individualizem.

Verjetno je prav eden najboljših primerov – Hamann Tycoon EVO M! Laupheimski inženirji so ustvarili pravo zver, eno najbolj ekskluzivnih modifikacijskih paketov za BMW X6 M, ki z globoko črno barvo karoserije, karbonskimi dodatki, rjovečim izpušnim sistemom in ogromnimi platišči zasenči vse druge.

hamann-tycoon-evo-m (1)

Verjetno ga ne bi bilo pametno srečati v kakšni temni ulici ponoči… besen Tycoon je namreč vse prej kot nedolžno prevozno sredstvo. Osnovan je na prejšnji generaciji BMW X6 M, vendar serijskih elementov ni ostalo kaj veliko. Sprednji odbijač je bil spremenjen z še večjimi zračnimi režami, dodaten “lip” in vgrajene dnevne luči pa ga nekoliko modernizirajo. Nad odbijačem se bohoti nov pokrov motorja iz karbonskih vlaken, blatniki so bili občutno razširjeni, na zadnjem delu pa nas čaka predelan zadnji odbijač z agresivnim zadnjim difuzorjem in centralno pozicioniranimi izpušnimi cevmi. Celoten izgled aerodinamičnega paketa je zaključen s še več karbonskimi deli kot so stranska ogledala, strešni spojler in še in še.

hamann-tycoon-evo-m (5)

Seveda nove spremembe karoserije brez novih platišč ne pomenijo kaj veliko. Zato je Hamman priskrbel ogromna 23-palčna platišča skupaj s športnim vmetenjem in znižanjem za štiri centimetre. V notranjosti Hamann ponuja bolj kvalitetno usnjeno oblazinjenje, Alkantaro in karbonska vlakna. Vendar za dotično predelavo ni bil dovolj “standarden” karbon – Tycoon je namreč prejel zlate karbonske vložke.

hamann-tycoon-evo-m (12)

Vozilo s svojim ekstremnim izgledom nase pritegne poglede tako z izgledom, kot tudi s svojim zvokom in zmogljivostjo. Nekateri ga bodo oboževali, drugi ne. Odločitev je v vaših rokah… za lažjo odločitev pa si ga oglejte v spodnji galeriji.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code