Vsem dobro poznani Vossen je malemu, impresivnemu M avtomobilu privoščil WRC preobrazbo. Vas M2 spominja na Subaru Imprezo?

Čeprav ne gre za dolgo pričakovanega BMW M2 CSL, smo vseeno mnenja, da bi si zgornji primerek vseeno radi ogledali. Zakaj? Gre namreč za zelo znano barvno shemo, o kateri se poraja kar nekaj različnih mnenj. Preplet modre in zlate največkrat povezujemo s Subaru Imprezo, a tokrat so to kombinacijo uporabili na najmanjšem M avtomobilu, BMW M2. Za osvežitev spomina: njegov turbo vrstni šestvaljnik zadnjim kolesom pošlje kar 370 konjskih moči, kar omogoča najvišjo hitrost 250 km/h in pospešek od 0 do 100 km/h v le 4,3 sekunde.

BMW-M2-Vossen-wheels (7)Zlata platišča, ki kar bodejo v oči so iz priznanega podjetja Vossen Wheels. Natančneje gre za model VPS-314T v velikosti zavidljivih 20 palcev. Zanimivo je, da je BMW M2 obarvan v povsem običajno in že večkrat videno BMW barvo Long Beach Blue, v kombinaciji z veliki zlatimi platišči pa izgleda mali športnik povsem drugačen, bolj dorasel in v nekaterih pogledih kot Subaru Impreza. Vam je bolj pri srcu bavarski BMW M2 ali omenjeni Subaru?

Ob tej priložnosti naj Vam zaupamo skrivnost; Vossen izčrpen konfigurator je zasvojujoč! Če imate delo raje NE kliknite na TO povezavo!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code