M Festival 2014 se je že pričel, tam pa so javnosti prvič razkrili BMW M4 Coupe z M Performance deli. BMW tuning program M4 Coupe naredi še bolj športen in mu doda globji in glasnejši zvok, ter kar lepo število delov narejenih iz karbonskih vlaken.

Iz BMW M Performance kataloga je vzeto tudi veliko delov za izboljšanje aerodinamike, kot je npr. podaljšek prednjega odbijača, ujemajoči stranski pragovi, difuzor in podaljšek zadnjega spojlerja narejen iz karbona. Vsi deli so bili razviti v zračnem tunelu in ne izboljšajo samo izgleda, temveč tudi pripomorejo k izboljšanju voznih lastnosti. Izključno estetskih je tudi kar nekaj podrobnosti: črne ledvičke, pokrovi stranskih ogledal iz karbona ter dekorativna folija v barvah BMW Motorsport. Kot smo že omenili, je bil nadgrajen tudi izpušni sistem. BMW M Performance izpušni sistem z nadzorom lopute in izpušnim loncem z zaključkom iz titana avtomobilu dodajo zvok, ki smo ga čakali. Poleg tega lahko voznik sedaj kontrolira zvok izpušnega sistema iz kabine.

Prva stvar, ki jo opazimo v notranjosti je športni volanski obroč iz Alcantare in karbonskih vlaken ter karbonska prestavna ročica.
Dovolj opisovanja, vabimo vas k ogledu fotografij v spodnji galeriji.
Fotograf: BMWBLOG.com

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code