BMW X2 M35i bo dopolnil bogato ponudbo manjšega športnega terenca. Najnovejša različica v ponudbi predstavlja izjemne zmogljivosti in še bolj izrazito dinamiko.

Paletna ponudba modela X2 supaj s trendovskimi različicami in nazadnje predstavljeno najzmogljivejšo različico M35i ponosno narašča. Najbolj korenita sprememba najnovejše različice se nahaja pod motornim pokrovom, kjer najdemo 2,0-litrski štirivaljni motor tehnologije TwinPower Turbo, ki razvije 302 konjskih moči oziroma 225 kilovatov. Ob tem ne smemo pozabiti tudi na 450 nevtonmetrov navora, kar je vsekakor zelo solidna številka.

Pogonski sklop sicer združuje tudi osem-stopenjski samodejni menjalnik Steptronic in štirikolesni pogon xDrive. Čas potreben do stotice? Le 4.9 sekunde! Dodatne izboljšave se skrivajo pod karoserijo, najdemo M Sport adaptivno vzmetenje in pa pomemben M Sport diferencial.

Sicer najdemo tudi M Sport zavorni sistem z večjimi koluti in pa modrimi čeljustmi. BMW obljublja izboljšave na zadnji osi in pa izboljšan M Sport volanski mehanizem za še bolj direkten nadzor nad smerjo vožnje. Na zunajosti najdemo športni komplet odbijačev z agresivnimi dodatki v Cerium Grey barvi. Tudi pokrovi stranskih barv so v omenjeni barvi, dodan je dodaten strešni spojler in pa 19-palčna aluminijasta platišča unikatnega izgleda. Znotraj najdemo volanski obroč v značilnem kvalitetnem usnju, letvice na pragovih z oznako M35i, v sklopu dodatne opreme pa so na voljo tudi M Sport sedeži, barvni ”head-up” zaslon, napredni asistenčni sistemi… Proizvodnja se bo začela proti koncu leta, prve primerka pa bodo prvi kupci prejeli spomladi naslednje leto.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code