Če ste mislili, da bo slavje ob stoletnici minilo v nekaj tednih, se močno motite. BMW nadaljuje s predstavitvami posebnih izdaj s stotimi enotami, na voljo z različnimi motornimi različicami, vključno z M760Li xDrive.

“Centenary Edition” sedmica, oblikovana s pomočjo BMW Individual, ostaja omejena na le 100 enot. Na voljo bo v hibridnih različicah BMW 740Le iPerformance in 740Le xDrive iPerformance, osemvaljniku BMW 750Li in 750Li xDrive ter pri BMW M760Li xDrive, ki pod pokrovom nosi mogočno dvanajstvaljno enoto.

the-next-100-year-serija-7 (3)

Omejena serija THE NEXT 100 YEARS združuje inovacije, zmogljivost in dinamiko luksuzne limuzine z izključnimi in harmonično ujemajočimi oblikami in funkcijami iz sklopa BMW Individual opcij.

Autodesk VRED Professional 2015 SR1-SP5

Poleg izbire motorja, videza, voznih lastnosti in notranjega ambienta luksuzne limuzine, je novi sedmici omejene serije zahvaljujoč stoletnici dodan ekskluzivni barvni ton, 20-palčna BMW Individual platišča iz lahke litine, BMW Individual fino zrnato merino polno usnje in nekaj dodatkov BMW Individual. Nabor opreme vključuje tudi nalivno pero blagovne znamke Montblanc, v barvi in oblikovanju, ki sta natančno usklajena z izdajo stote obletnice. Izdelana je tudi v omejenem obsegu in na voljo izključno v povezavi z BMW serije 7 stoletnim modelom.

the-next-100-year-serija-7 (15)

Tradaicionalni razvoj in izjemna inovativnost moč delujeta v sožitju za neprekosljiv uspeh podjetja in nezamenljiv značaj BMW avtomobilov. Nova luksuzna limuzina navdušuje z obliko, brezčasno eleganco in nadstandardno dinamiko, voznim udobjem in močjo. Seveda BMW serija 7 že sama po sebi ponuja mnogo: Carbon Core jedro, BMW eDrive tehnologijo, BMW Laserlight, uravnavanje podvozja sistema Executive Drive Pro, BMW nadzor z gestami, daljinsko parkiranje in panoramsko stekleno streho Sky Lounge. Ob jubilejnem letu družbe paradni konj le še potrjuje, da ohranja vodstvo v segmentu luksuznih limuzin.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code