Britanski pedigre, polna mera dinamičnega karakterja in ime, povzeto po klasičnemu Austin Seven, s katerim se je začela proizvodnja klasičnih Mini vozil davnega leta 1959.

Mali britanski proizvajalec se pod okriljem BMW Group še zmeraj nagiba k svojim koreninam. Kompaktne dimenzije, nenavaden, a vznemirljiv dizajn, ter kombinacija visoke zmogljivosti, predstavljajo popolni recept za vozilo, v katerem bo marsikdo prejel svojo mero adrenalina in zabave.

novi-mini-seven (9)

S specifičnimi linijami znanjosti in štirimi različicami motorja se moč razpenja med 85 kilovati (116 KM) in 141 kW (192 KM). Na voljo je kar nekaj različnih barvnih kombinacij, seveda pa boste vedeli, s čem se vozite z napisi MINI Seven na pragovih vrat in črtami na pokrovu motorja v Melting Silver. MINI Seven je na voljo v dveh različicah karoserije: novim MINI-jem s tewmi vrati in MINI-ja s 5 vrati s podaljšano medosno razdaljo za 72 milimetrov, tretjim sedežem zadaj in izjemnimi številkami v premium razredu majhnih avtomobilov na področju prostora za noge, prostora za glavo in prostornino prtljažnika.

novi-mini-seven (10)

Gokart občutek ohranja svoje lastnosti, značilne za blagovno znamko. Zaradi visoko-kakovostnega športnega podvozja in elektronskega nadzora blažilnikov in optimizirane teže in togosti omogoča tudi zanesljive in agilne vozne značilnosti. Novi MINI je seveda tudi v koraku s časom kar se tiče tehnologije: LED žarometi, LED luči za meglo, načini vožnje MINI, paket MINI Excitement, komfortni sistem dostopa, Radio MINI Visual Boost, navigacijski sistemom Professional s krmilnikom na dotik MINI in celim kupom pomočnikov pri vožnji, na veliko področjih spominja na BMW modele.

novi-mini-seven (14)

Poleg vseh teh manjših sprememb MINI Seven ni zelo drugačen od standardnega MINI Cooperja. Vseeno pa nenavadne barve, kot je Meltin Silver na karoseriji in Malt Brown v notranjosti ponujajo nekaj več unikatnih opcij.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code