Verjetno vas je velika večina seznanjena s Snapchat aplikacijo, ki uporabnikom omogoča fotografiranje, snemanje videoposnetkov, dodajanje besedila in risb, ki jih nato pošljete določenemu seznamu prejemnikov. Fotografije in posnetki so znani tudi kot “snaps”, uporabnik pa jim določi rok, kako dolgo jih prejemniki lahko vidijo (od 1 do 10 sekund), po tem času se zadeva skrije in izbriše iz Snapchat strežnikov. […]

Verjetno vas je velika večina seznanjena s Snapchat aplikacijo, ki uporabnikom omogoča fotografiranje, snemanje videoposnetkov, dodajanje besedila in risb, ki jih nato pošljete določenemu seznamu prejemnikov. Fotografije in posnetki so znani tudi kot “snaps”, uporabnik pa jim določi rok, kako dolgo jih prejemniki lahko vidijo (od 1 do 10 sekund), po tem času se zadeva skrije in izbriše iz Snapchat strežnikov.

snowchat

Tudi BMW je v aplikaciji opazil potencial, tako so ob božičnih praznikih zagnali BMW Holiday Snowchat. S Snowchatom lahko na spletni strani napišete svoje voščilo na zasneženo vetrobransko steklo BMW X4 in ga nato objavite na Facebooku, Twitterju ali pa ga pošljete preko email sporočila. Vašo stvaritev prejemnik lahko občuduje pet sekund, preden napis izgine iz avtomobila. Aplikacija je inovativen način za pošiljanje voščilnic ali kratkih sporočil, ki jih bodo veseli vsi ljubitelji bavarske znamke. Zato le v akcijo, veselo ustvarjanje vam želimo!

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code