Zakaj unikaten, se morda prašate? Najpopularnejši predstavnik "Neue Klasse" je bil z leti restavriran in s pomočjo Clariona posodobljen za uporabo v modernem svetu.

Eden in edini takšen primerek na svetu, BMW 2002 iz leta 1974 na daleč zgleda povsem takšnen, kot vsi ostali primerki. Vendar naj vas to ne zavede, od osmega do desetega aprila bo na Barrett-Jackson dražbi v Palm Beach na Floridi fjordsko moder BMW 2002, ki v sebi skriva audio sistem Clariona in spada v projekt “Clarion Builds”.

avkcija-2002

Dejansko ni le eden redkih ekstremno ohranjenih in obnovljenih 2002 modelov, je tudi prvi avtomobil, ki so ga audiofili v tem podjetju ustvarili, v letu 2014 pa je pri Coupe King v Los Angelesu prejel še celotno restavracijo.

bmw-clarion-2002 (1)

Clarion Builds je z budnim očesom vse nadziral, po njihovi zaslugi pa je legendardni BMW prejel še posodobitev pogonskega sklopa in podvozja, v notranjosti pa prejel nekaj luksuznih nadgradenj. V armaturno ploščo je vgrajen radio z zaslonom na dotik, Bluetooth-om in navigacijo, prtljažni prostor in potniška kabina pa so bili obdarovani še s Clarionovim ozvočenjem.

bmw-2002-clarion (7)

Po prenovi je BMW 2002 sodeloval na promocijskih eventih in avtomobilskih dogodkih. Njegov srečni kupec bo s svojim denarjem pripomogel k donaciji, ki bo v celoti namenjena raziskavam bolezni raka. Okvirna cena ni znana, lahko pa verjamete, da bodo številke vrtoglave. Oglejte si ga v spodnji galeriji.

 

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code