Na internet zadnje čase 'pobegne' vse več slik, za katere se proizvajalci avtomobilov trudijo, da bi ostale skrite. Tokrat smo zasledili 'ponesreči' razkrite slike iz brošure naslednje generacije prihajajočega Rolls-Royce Phantoma.

Proizvodnja sedme generacije Phantoma, ki je na ceste zapeljal že leta 2003, jo končno doživela svoj konec, vse od takrat pa je veljala za prvo izbiro vsakega človeka, ki ima na svoji plačilni listi tudi šoferja. Prejšnje leto so proizvodnjo ustavili, drugo leto pa pričakujemo izpopolnjeno drugo generacijo.

BMWBLOG-RollsRoyce-Phantom (11)

Zunanjost bo za razliko od trenutne generacije precej manj ‘škatlasta’, saj naj bi se oblikovalci pri načrtovanju zgledovali po konceptu 103EX. Sprednji odbijač bo tako še vedno imel tradicionalno velike reže za zajem zraka, bočna linija bo ostala podobna trenutni generaciji, seveda pa pričakujemo veliko kromiranih letvic in sprednje žaromete v LED tehnologiji.

BMWBLOG-RollsRoyce-Phantom (13)

Velika novost bo tudi karoserija v celoti izdelana iz aluminija. Arhitekturo si bo delil s prihodnjimi modeli znamke, tudi športnim terencem, ki je po govoricah že v izdelavi. V notranjosti pričakujemo več prostora, nasploh boljše materiale in tudi izdelavo (če je to sploh mogoče), najnovejše multimedijske sisteme z ”nešteto” možnostmi povezav in kopico sistemov za avtonomno vožnjo.

Phantoma smo sicer že opazili med testiranji, sedaj pa so na splet’ušle’ še prave slike te luksuzne limuzine, za vas pa smo izbrskali tudi vizualizacijo. Predstavljen naj bi bil šele prihodnje leto, saj se znamki prav nič ne mudi s predstavitvijo, ker praktično nima pravih tekmecev, saj ima zelo močno ‘bazo privržencev’, ki jih avtomobili kot so Mercedes-Benz razred S, BMW Serije 7 in Audi A8 enostavno ne zanimajo.

BMWBLOG-RollsRoyce-Phantom (9)

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code