Tako hitro BMW F90 M5 pospeši do 308 kilometrov na uro

0
BMW F90 M5 ponuja udobno vožnjo petim potnikom, prostoren prtljažnik in izjemno zabavno vožnjo ter izjemne vozniške občutke v vožnji.

Nedolgo časa nazaj je bilo imetje avtomobila, ki je do sto kilometrov na uro dosegel v manj kot štiri sekunde izjemno drago, saj so take čase dosegala le najbolj eksotična vozila. Seveda pa so se stvari do danes močno spremenile. Kljub temu, da zadnja leta vsi proizvajalci stremijo k manjši kapaciteti motorja, manjši porabi goriva in vse bolj čistimi izpuhi, so avtomobili vseeno postali vse hitrejši. BMW F90 M5 ponuja udobno vožnjo petim potnikom, prostoren prtljažnik in izjemno zabavno vožnjo ter izjemne vozniške občutke.

BMW F90 M5 do 100 kilometrov na uro pospeši v 3.4 sekunde, do 200 kilometrov na uro pa pospeši v 11.1 sekunde. Končna hitrost je elektronsko omejena na 250 kilometrov na uro. V kolikor se odločite za M Driver’s Package pa lahko končno hitrost dvignete na zavidljivih 305 kilometrov na uro. F90 M5 kot prvi M5 predstavlja napredni štirikolesni pogon, ki zagotavlja, da se vseh 600 konjskih moči in 750 nevtonmetrov navora 4,4-litrskega V8 uspešno prenese na cesto. Nobenega dvoma ni, da F90 M5 ne bi bil eden izmed najboljših avtomobil kdajkoli izdelanih. V tem videoposnetku kanala AutoTopNL si lahko ogledate kako hitro pospeši do 308 kilometrov na uro! Vam zmogljivosti tega M5 niso dovolj? Potem si poglejte M5 s Competition paketom!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code