Napasite si oči na fotografijah BMW M meeta iz Velike Britanije, kjer lahko vidite tudi nekaj ekskluzivnih modelov in vse generacije M5 na eni sliki.

Pred upravno zgradbo BMW v Veliki Britaniji, je nek britanski forum organiziral avtomobilski ‘meet’, ki je zaradi lokacije same prireditve postal pravi BMW M ‘meet’, ki je bil sodeč po spodnjih fotografijah, vsaj za en dan pravi raj za ljubitelje najmočnejše črke na svetu. Prisotnih je blo tudi kar nekaj razstavnih avtomobilov proizvajalca vključno z prvič videnim BMW M5 F90 v Veliki Britaniji, kateremu so družbo delale prav vse ostale generacije te ikonske športne limuzine z oznako M5. Na eni sliki videti vse dosedanje generacije BMW M5 je res poseben prizor, še posebej, ko so vse tako dobro ohranjene in parkirane po vrstnem redu, direktno na vhodu v samo upravno stavbo.

V recepciji upravne stavbe, je bilo na ogled tudi kar nekaj bavarcev najvišjega ranga, vključno s prelepim BMW M760Li, ki v tej temno modri, skoraj vijolični barvi tudi izgleda fenomenalno in športnim BMW M4 DTM edition. Manjkal ni niti predelani BMW M2, za katerega so se vsi soglasno strinjali, da bi moral točno tako izgledati M2 GTS, če se ga BMW odloči narediti.

BMWBLOG-VB-M-meet (34)

Na koncu je za vse udeležence BMW priskrbel tudi kavo in zajtrk, kar je bila res dobra gesta do svojih zvestih kupcev, vsi pa zagotovo že komaj čakajo prihodnje leto. Škoda besed, raje si sami oglejte te lepotce!

BMWBLOG-VB-M-meet (8)

Vir: BimmerpostFotograf: EVOLVE by TI Photography

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code