Če s svojim novim BMW M6 izberete Individual barvni odtenek je izbira vselej odlična. Tudi lastnik tega primerka je imel podobno idejo in je zato izbral barvni Tanzanite Blue Metallic, ki poskrbi za izjemen izgled vozila. Ta barva je pri vseh novejših modelih na voljo ob doplačilu. Zunanjost je tako odeta v čisto modrino, ki pod seboj skriva turkizen odtenek, ki se pojavi na dnevni svetlobi. Takšna izbira je torej odličen dodatek, ki poskrbi za izstopanje vozila. Njegov primerek pa poleg barve izstopa še na enem področju.

Vse se je začelo z zelo običajnim BMW M6, če M6 sploh lahko poimenujemo z besedo običajen. Poganja ga namreč 4,4-litrski BMW TwinPower Turbo, ki razvije 560 konjskih moči, od 0 do 100 km/h pospeši v 4 sekundah, elektronsko omejena končna hitrost, ki jo doseže pa je 250 km/h. Avtomobil je vsekakor odlična osnova za projekt, saj zmogljivostna nadgradnja definitivno ni nujno potrebna. Tudi barvni odtenek karoserija je že sam po sebi tako čudovit, da M6 potrebuje le še nekaj preprostih dodatkov iz ogljikovih vlaken, da je resnično čudovit in izstopajoč avtomobil. Lastnik je svojega žrebca odpeljal k podjetju Wheels Performance za namestitev manjših poprodajnih detajlov.

Tanzanite Blue BMW M6 Is Tastefully Modded With ADV.1 Wheels

Prva sprememba, ki je doletela vozilo je paket Vorsteiner aerodinamičnih dodatkov. Ta vsebuje podaljšek sprednjega spojlerja, stranske pragove, zadnji aero difuzor in majhen spojler na zadku. Vsi ti dodatki so izdelani iz ogljikovih vlaken, ki dajejo vsakemu delu pravo trdoto in lahkotnost, omogočajo pa izredno lahko namestitev. M6 po prejemu teh dodatkov izgleda še bolj fenomenalno in zares impresivno. Poveča se vizualna privlačnost, istočasno pa je izboljšana aerodinamika ter vodljivost vozila. Da o izjemnem kontrastu barv sploh ne govorimo.

Kot največjo nadgradnjo je M6 prejel nova poprodajna platišča. Lastnik se je odločil za izredno kvaliteten komplet platišč, ki prihajajo od podjetja ADV.1, njihov izdelek pa se imenuje ADV5.2 Track Spec CS. Ta platišča se lahko pohvalijo z izredno lahkotnostjo ter izboljšano togostjo po zaslugi naprednega inženiringa. Na kratko, platišča so neverjetno lahka. Z merami 21×9,5 spredaj in 21×21,5 zadaj platišča s pnevmatikami lepo zapolnijo koloteke. Barva platišč in karoserije se ujemata fenomenalno in prav tako je celoten avtomobil ko ga pogledamo kot celoto. Po zaslugi zgornje galerije si lahko mogotca tudi dobro ogledamo.

Tanzanite Blue BMW M6 Is Tastefully Modded With ADV.1 Wheels

Vir: Wheels Performance

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code