Spet smo se znašli v precepu. BMW pripravlja novega kupeja za katerega ne vemo kaj točno bo pisalo na zadku. Bo serija 6 ali serija 8? Tokrat testirajo poletno različico s platneno streho.

Kljub obsežnim poročanjem, da bo podjetje iz Münchna po dolgih letih spet obudilo cenjeno serijo 8, pa so mnogi še vedno trdno prepričani, da bodo Bavarci le obnovili serijo 6. Podjetje tudi ne razkriva za katero serijo gre, zato so zaenkrat vse informacije le ugibanja.

Močno zakamufliran testni avtomobil uporablja vse znane kupejevske linije, edina večja sprememba je mehka zložljiva streha, ki jo ima nameščeno in primerno prilagojen zadek vozila, ki omogoči nemoteno zlaganje strehe pod prtljažna vrata.

Informacije so zelo skope, a po že znani logiki kabrioleta pričakujemo po uradni predstavitvi kupeja. Vse skupaj naj bi se zgodilo v naslednjih 18 mesecih, tako kupe kot kabriolet pa bosta uporabljala enake motorje: od vrstnih šestvaljnih do TwinPower Turbo V8 motorjev, najverjetneje pa bo pozneje v ponudbi tudi različica M s preko 600 konjskih moči.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code