Prototipi za novo, 2016 BMW serijo 7 so bili opaženi na njihovem zadnjem testiranju. Testni vozniki so očitno bili vse prej kot navdušeni nad obleganjem fotografov, ko so se ustavili in situacijo želeli rešiti kar na mestu.

Voznikove kretnje in način govorjenja, povedo vse. Model v posnetku je luksuzni izdelek BMW-ja, ki uporablja najnovejšo 35up platformo, ki temelji na zadnjem pogonu. Več o platformi si lahko preberete TUKAJ. Po poročanjih naj bi sedmica odvrgla odvečnih dvesto kilogramov s pomočjo aluminija, magnezija in karbonsko ojačane plastike.

Oblikovanje zunanjosti bo povzeto po Vision Future Luxury konceptu, nadgradnje bodo za znamko res evolucijske. Na voljo bo paleta motorjev, ki bo vključevala 3,0-litrsko in novo 4,0-litrsko enoto skupaj z najmočnejšim 4,4-litrskim V8 twin-turbo motorjem, ki bo proizvedel več kot 600 konjskih moči. Tudi majhen, štirivaljni 2,0-litrski turbodizel bo prvič predstavljen v novi seriji 7.

Naslednja generacija BMW serije 7 bo predstavljena na Frankfurt Motor Show prihodnje leto, z začetkom prodaje v začetku leta 2016.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code