Najboljša alpska smučarka v zgodovini Slovenije je pretekli vikend prejela prav posebno prevozno sredstvo: kot novopečena ambasadorka BMW je v soboto prevzela BMW X5, ključ pa ji je izročil generalni direktor BMW Group Slovenija, g. Lothar Schupert.

V idiličnem zimskem vzdušju v Kranjski Gori je ta vikend bilo zelo pestro. Najboljša slovenska smučarka Tina Maze je prejela svojega novega Bavarca, ob prejemu vozila pa navdušeno povedala: »Vesela sem, da sem se pridružila blagovni znamki BMW in ostalim vrhunskim športnikom. Prepričana sem, da bo BMW X5 xDrive postal moj dober sopotnik, saj je hiter in agilen ter spreten v zavojih kot moram biti jaz na smučarskih strminah.«.

tina-maze-bmw-x5 (10)

»Ponosen sem, da se je naši zmagovalni ekipi ambasadorjev pridružila tudi olimpijska zmagovalka in svetovna prvakinja Tina Maze. Športen in dinamičen BMW X5 xDrive, ki omogoča učinkoviti užitek v vožnji, bo Tino in Team to aMaze popeljal novim zmagam naproti,« pa je ob tem dodal Lothar Schupet, generalni direktor BMW Group Slovenija.

tina-maze-bmw-x5 (4)

Seveda je tinina tekmovalnost bila razvidna tudi na progi BMW xDrive, kjer je postavila čas proge, kateremu so se približevali tudi ostali tekmovalci. Tekma sicer ni bila tako napeta kot tiste za osvojitev svetovnega pokala, je pa zato bila dosti bolj živahna in polna smeha. Tina je v cilju privabila množico navijačev, predvsem najmlajših, ki so se želeli s svojo vzornico fotografirati, mnogi med njimi pa bodo odslej ponosno vijugali po snežnih strminah s Tininim podpisom na smučarski čeladi ali smučkah.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code