Sedaj ko je BMW naposled le odstranil digitalno kamuflažo iz X2 in nam pokazal dokončen produkcijski avtomobil v treh različnih izvedenkah pa pravim ljubiteljem manjka le še eno; pravi, športni BMW X2 M.

Ena izmed predstavljenih različic je bila X2 z M Sport paketom v barvnem odtenku Dark Shadow, obut v 20-palčna platišča ter popolnoma obarvan v lepo modro barvo. Seveda ne manjkajo bolj agresivni odbijači in tipični M Sport elementi.

Nedaleč od izgleda BMW X2 z M Sport paketom pa mora biti BMW X2 M, ki je še nekoliko bolj agresivnega izgleda, vsaj tako si ga je zamislil ustvarjalec X-Tomi Design. Pravzaprav je računalniški ustvarjalec dodal le bolj agresiven odbijač, značko M na sprednjih ledvičkah, črno streho in platišča ter nekoliko znižano podvozje.

BMW zaenkrat še ni potrdil prave M izvedenke športnega mestnega križanca X2, če bi ga dejansko izdelali pa bi se konkurent Mercedes-AMG GLA45 s 381 konjskimi močmi lahko zbal za svoje mesto. Zaradi tehničnih in drugih razlogov BMW ne bo uporabil vrstnega šestvaljnega motorja iz malega BMW M2. Najverjetneje bodo v Münchnu izdelali izredno “nabit” 2,0-litrski štirivaljni motor. Kako vam izgleda upodobitev BMW X2 M? Glede na to, da je BMW X2 zelo atletske postave že v osnovi se morda komu zdi nesmiselno dodajati še bolj robustne odbijače. Pa je res tako? Nam se zdi, da mu prami M odbijači neverjetno pristojijo!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code