Ko govorimo o temeljito predelanih primerkih BMW E46 M3, je tale zagotovo med prvimi na spisku.

V kolikor ste pravi ljubitelj BMW E46 M3, vas bo tale predelava zagotovo izjemno navdušila. Predstavlja unikatno folijo v izjemno atraktivni Phoenix yellow foliji in popolno zasnovan širok komplet odbijačev. E46 M3 je eden izmed najbolj zaželjenih visoko zmogljivih avtomobilov, zato verjamemo, da si bo kar nekaj ljudi zaželelo enako predelavo. Seveda pa kot se spodobi, so vozilu dodatno vrednost zagotovili tudi s številnimi predelavami pogonskega sklopa.

Opazimo tudi CCW Classic tri-delna aluminijasta platišča, ki izpopolnijo celotno podobo vozila. E46 M3 ima pod pokrovom motorja vgrajen 3,2-litrski šestvaljni bencinski motor, ki razvije 343 konjskih moči in 365 nevtonmetrov navora. Kljub temu, da je to precej manj kot novodobni F80 M3, avtomobil do stotice pospeši v 5,1 sekunde. Serijsko je končna hitrost omejena na 250 kilometrov na uro, a z nekaj predelavami, se le-ta poveča na 275 kilometrov na uro.

Na primerku, ki vam ga predstavljamo danes, najdemo kar nekaj poprodajnih dodatkov. Takoj opazimo Pandem Rocketbunny Aero komplet odbijačev, ki vključuje sprednji podaljšek odbijača, sprednje in zadnje blatnike (obrobe) ter zadnji spojler. Tak komplet stane približno 2,700 ameriških dolarjev oziroma nekoliko manj kot 2,300 evrov. Opazimo tudi predelane sprednje žaromete, nekaj karbonskih dodatkov (sprednje ledvičke in pokrove stranskih ogledal) in GTR karbonski pokrov motorja. Lastnik se je odločil za vgradnjo novejšega S54B32 (enak kot prvotni, le novejše generacije) skupaj z novim menjalnikom. Nepozabno zvočno kuliso pričara zmogljiv izpušni sistem, prirastek k moči pa zagotavlja optimizacija motornega računalnika. Kako se pa vam zdi tale primerek? Na cesti zagotovo privlači nešteto pogledov mimoidočih.

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code