Že prihodnje leto prihaja prav poseben model v bavarski 'štirivratni' ponudbi.

Govorimo namreč o posebni, še športnejši različici že tako brutalnega avtomobila, z oznako BMW M5 CS. Ta se zadnje čase ekstenzivno pili na nemškem nurburgringu in glede na videoposnetke res obljublja veliko. Za razliko od Competition različice, bo imela CS različica še okoli 25 konjskih moči in 50 Nm navora več, poleg tega pa bo izgubila tudi nekaj kilogramov kar pomeni, da bo BMW M5 CS po vsej verjetnosti najhitrejši serijski BMW, vsaj do prihoda še bolj ‘našpičene’ različice modela M8.

Veliko bo novega tudi pri vzmetenju in podvozju, ki bo ekstenzivno dodelano za še večjo agilnost in za še več oprijema v zavojih. Nekaj spremembse bo našlo tudi pri zunanjemu videzu, ki jih je za spletni forum bimmerpost odlično upodobil grafični oblikovalec z imenom zer.o.wt. Govorimo o karbonski strehi, pokrovih zunanjih ogledal, zadnjemu difuzorju, spojlerju ter prednjemu podaljšku odbijača, ki bodo BMW M5 CS skupaj zaokrožili v zelo posebno celoto.

Poleg tega pričakujemo, da bodo med platišči na voljo tudi platišča z oznako 789 v mat zlati barvi, ki dodajo tisto zadnjo piko na i celotnemu avtomobilu. Grafični oblikovalec je avtomobil sicer upodobil z dvema odtenkoma platišč, ter v kar štirih barvnih odtenkih zunanjosti in sicer Alpine white, Sapphire Black, Individual Frozen Dark Silver Metallic in posebni individualni barvi, ki smo jo videli na fotografijah M5 CS, ki so pred časom po nesreči ušle na splet.

Mi menimo, da je to ena najlepših limuzin nasploh, kaj pa o tem pravite vi?

Fotograf: bimmerpost

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code