Drage bralke in bralci, skupaj smo uspešno spisali še eno poglavje naše uspešne zgodbe, zato je lepo pogledati nazaj in se spomniti naših najuspešnejših 'izdelkov' leta 2019.

Leto 2019 je skorajda že za nami, zato ga že lahko označimo kot zelo uspešno, saj smo v tem času skupaj napisali kar 347 zgodb. Izmed vseh smo tako kot vsako leto, tudi letos izbrali 10 vaših najljubših člankov, katerim ste v letu 2019 namenili največ vašega prostega časa.

Leto 2019 je zaznamoval predvsem hitrejši tempo elektrifikacije, ki se je poznal predvsem po količini dnevnih novic, povezanih s tem. Pri modelih smo končno dočakali novo generacijo serije 3, ki smo jo peljali s kar tremi različnimi pogonskimi sklopi, eden izmed njih pa se je uvrstil tudi med vaših top 10 najbolj branih. Spustiti ne moremo niti povsem nove ere bavarskega roadsterja BMW Z4, ki smo ga imeli čast preizkusiti v kar dveh različicah, za piko na i pa je letos na ceste zapeljal tudi najlepši BMW zadnjega desetletja – BMW serije 8 Gran Coupe.



Pa si poglejmo 10 najbolj ogledanih člankov leta 2019, seveda v obratnem vrstnem redu:

10. mesto

INTERVJU: Robert Irlinger – prihodnost znamke BMW in avtomobilizma nasploh je električna!

Na avtomobilskem salonu v švicarski Ženevi, smo tokrat opravili intervju s trenutno vodilnim človekom električnega BMW i oddelka – Robertom Irlingerjem, ki nam je razkril svoj pogled na prihodnost tako znamke BMW, kot tudi avtomobilske industrije nasploh. Verjemite nam, splača se prebrati intervju s takšnim strokovnjakom!

Število ogledov: 17.529



9. mesto

TEST: BMW 320d xDrive – optimalna izbira za slovenskega kupca!

Očitno se nismo motili, ko smo napisali tak drzen naslov, saj je ravno dizelska različica nove serije 3, ki nam jo je zagotovil BMW trgovec A-Cosmos, pri nas požela največji uspeh. Kako tudi ne saj je dobila najvišjo oceno izmed vseh treh testiranih različic, zato si tudi deveto mesto še kako zasluži.

Število ogledov: 19.712



8. mesto

Hrvaški drifter Matej  je na Racelandu Krško preizkusil M3 s kar 780 konji.

Očitno nam bencinskim odvisnežem, diši tudi vonj po ‘skurjenih gumah’. Matej Marijanovič je po celodnevnem driftanju na predelanem BMW M3 F80 zamenjal kar štiri komplete pnevmatik, za kar je seveda potreboval zajetno konjenico pod pokrovom motorja, ki pa je ne dosežete tako zlahka. Vas zanima kako spraviti F80 M3 do 780 konjskih moči in kakšen je rezultat tega? Poglejte v prispevku!

Število ogledov: 23.074



7. mesto

OPAŽENO v Ljubljani: Prvi BMW X6 z oznako M50d že v Sloveniji!

Nova generacija BMW X6 je razdelila ljudi na dva pola. Nekaterim je to najlepša generacija kupejevskega SUV-a v zgodovini, spet drugi kritizirajo izgled avtomobila ali morda vsaj dejstvo, da lahko avtomobil opremimo z osvetljenima ledvičkama. Nekaj pa je skupnega vsem. Vsi so jo očitno želeli videti v živo, kar dokazujejo tudi ogledi članka.

Število ogledov: 28.082



6. mesto

Sedem stvari na katere pazite, če vozite ‘avtomatika’!

Že veste katerih je teh 7 stvari in ali jih upoštevate? Zagotovo upamo, da jih, obenem pa nas veseli, da so nasveti za boljšo, varnejšo in nenazadnje tudi cenejšo vožnjo vedno tako dobro sprejeti. Morda pa moramo bolj razmišljati v tej smeri, kaj pravite?

Število ogledov: 28.900



5. mesto

10 avtomobilov, ki se jih lastniki znebijo prej kot v enem letu!

Zakaj vam je bil ta članek tako zanimiv? Ker se je BMW serije 3 zavihtel na visoko drugo mesto, obenem pa so bili med top 10 kar trije avtomobili znamke BMW. No tudi Mercedes Benz ni nedolžen saj je razred C zasedel najvišje mesto. Razlog? Zagotovo ima koncept t.i. ‘jahreswagen’-ov velik vpliv na te številke, saj je ravno to segment, ki ga nemška podjetja največ kupujejo za službene avtomobile.

Število ogledov: 32.706



4. mesto

TEST: BMW 840d Gran Coupe – privlačna zunanjost, še lepša notranjost!

Ali sploh potrebujemo kaj dodati? Najlepši BMW zadnjega desetletja, ki še bolj kot z zunanjostjo, navduši z notranjostjo. To sicer še vedno ne pojasni tako visokega števila ogledov za kar pa je zagotovo zaslužno dejstvo, da smo test dotičnega avtomobila objavili kot prvi v Sloveniji, za kar smo BMW Slovenija globoko hvaležni. Več v prispevku.

Število ogledov: 34.110

 



3. mesto

Prvo BMWFans srečanje ljubiteljev Bavarcev je zaživelo!

Avtomobilska srečanja oz t.i. ‘car meeti’ so vedno dobro sprejeti, ko se organizatorji odločijo prirediti srečanje, na katerem so izključno vozila bavarske znamke, pa to za nas zagotovo pomeni eno glavnih reportaž. Naj bo tretje mesto vzpodbuda organizatorjem, da bo srečanje BMWFans drugo leto še boljše in še večje.

Število ogledov: 37.561



2. mesto

Očitno zadek ne bo najgrši del prihajajočih BMW M3 in BMW M4!

Veliko je bilo govora o videzu, motorizaciji in o tem, katera os bo gnana pri naslednji generaciji modelov BMW M3 in M4. Vseeno pa nič ne prekaša dileme, kakšen bo prednji konec omenjenih modelov, saj naj bi bil glede na vsa poročanja in fotografijo v omenjenem članku, ta res kontroverzen. Menite, da se ga bomo kadarkoli navadili?

Število ogledov: 41.030



1. mesto

Ali veste, kaj je pomen BMW značke? Ne, ni letalski propeler…

Že v času pisanja te zgodbe, smo vedeli, da bo požela velik uspeh. Kako tudi ne, saj smo se tudi mi naučili nekaj novega o samem logotipu znamke BMW, za katerega smo dolga leta zmotno mislili, da predstavlja letalski propeler. Na samem začetku znamke se je BMW namreč ukvarjal s proizvodnjo letalskih motorjev, že dolgo časa nazaj pa je BMW naredil tudi oglas na to temo in tako cel svet zavedel o pravem izvoru logotipa. Še vedno ne veste? Čas je da kliknete na zgornji link in se prepričate sami.

Število ogledov: 44.526



Še enkrat vam hvala za vašo zvestobo, v letu 2020 pa vam obljubimo še več zgodb, testov in ostalih novic s sveta te bavarske znamke.

Vse dobro in uspešno v letu 2020 Vam želi ekipa BMWBLOG!

PUSTITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Prosimo, vnesite svoje ime

*

code